De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Zaterdag 12 juni ” nationale betoging” tegen de blokkade van Gaza is een grap !
Palestina, Gaza -

Zaterdag 12 juni ” nationale betoging” tegen de blokkade van Gaza is een grap !

zondag 6 juni 2010 17:28
Spread the love

Gisteren werd er op facebook een “nationale betoging” aangekondigd tegen de blokkade van Gaza op zaterdag 12 juni 2010 .Op de affiche stonden  er logo’s van organisaties die echter niet op de hoogte waren van deze  “nationale betoging”. 
 

In een reactie op facebook heeft Ludo De Brabander (vzw vrede ) aan de organisator Mohsin Mouedden laten weten dat  misbruik  van bekendheid van sommige  organisaties, zoals syndicaten , vzw vrede en 11.11.11. niet door de beugel kan.De  organisaties waren niet op de hoogte en hadden evenmin hun akkoord gegeven hadden. 

Ondertussen heeft de organisator Mohsin Mouedden laten weten dat er van een “nationale betoging” geen sprake was . Volgens Mohsin Mouedden is dit werk van  grappenmakers of personen die de Palestijnse zaak in diskrediet wilden brengen.

Luc Schrijvers

take down
the paywall
steun ons nu!