De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

‘Iraanse kerncentrale wordt het volgende Tsjernobyl of Fukushima’
Iran, Kerncentrale, Bushehr, Fukushima, Tsjernobyl, Gevaar -

‘Iraanse kerncentrale wordt het volgende Tsjernobyl of Fukushima’

vrijdag 7 oktober 2011 14:25
Spread the love

De Iraanse kerncentrale van Bushehr is inherent onveilig en wordt op en dag het toneel van tragische ramp voor de mesnheid. De centrale is gebouwd door tweedeklasingenieurs en is een collage van Russische en Duitse technologieën van verschillende tijdperken. Dat staat te lezen in de Britse krant The Times en het zijn woorden die worden toegewezen aan een voormalig lid van het juridisch departement van de Atoomenergie Organisatie van Iran.
Volgens dezelfde bron ligt de centrale bovendien in een gebied dat uiterst kwetsbaar is voor aardbevingen en maakt ze geen kans bij een eventuele aardschok. Nog volgens deze klokkenluider ‘wordt Bushehr waarschijnlijk het volgende Tsjernobyl of Fukushima.’

http://www.thetimes.co.uk/tto/news/

Bron : Times online / Express.be

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!