De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

‘Israël kan in negen minuten worden vernietigd’
Conflict, Israël, VS, Iran, You Tube, Aanval, Nucleair sites, Joodse volk, Ali Reza Forghani -

‘Israël kan in negen minuten worden vernietigd’

maandag 6 februari 2012 10:54
Spread the love

De Iraanse regering heeft een document gepubliceerd dat een legale en religieuze verantwoording biedt voor de vernietiging van de staat Israël en de slachting van het joodse volk. De doctrine roept op tot de vernietiging van Israëlisch eigendom en alle joden wereldwijd. De tekst is gepubliceerd op de conservatieve website Alef – die banden heeft met ayatollah Khamenei – en roept op om ‘de kans te grijpen om het bedervend materiaal te verwijderen.’ Het is een ‘legale verantwoording’ om alle joden om te brengen en Israël te vernietigen. ‘Daarin moet de Islamitische Republiek Iran de leiding nemen.’

De tekst is opgesteld door de conservatieve analist Alireza Forghani, die dichtbij ayatollah Khamenei staat. Dat het regime de doctrine steunt kan worden afgeleid uit het feit dat de tekst is overgenomen door de meeste conservatieve overheidswebsites, waaronder die van het persagentschap Fars, dat wordt beheerd door de Revolutionaire Garde.

http://www.wnd.com/2012/02/ayatollah-kill-all-jews-annihilate-israel/

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901115000639

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4185497,00.html

http://www.youtube.com/watch?v=WwiadYT-N9k&feature=player_embedded

Bron : Express.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!