De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Dakloze met gouden radiostem wordt internetsensatie
Dakloos, Internet, YouTube, Ted Williams, Ohio, Gouden radiostem -

Dakloze met gouden radiostem wordt internetsensatie

maandag 10 januari 2011 18:55
Spread the love

Het leven van Ted Williams, een dakloze man die tot vorige week door de straten van Ohio doolde, lijkt een volledig nieuwe wending te gaan nemen nadat een YouTube-filmpje waarin de man zijn talent als radiopresentator demonstreert al meer dan 13 miljoen keer is bekeken.

Volgens de Amerikaanse website Entertainment Tonight heeft Williams nu een aanbieding op zak om in een langspeelfilm de rol van een disc jockey te vertolken die enkele woorden moet wisselen met… Jack Nicholson.

Williams vertelde zijn moeder – met wie hij na 20 jaar werd herenigd- ook dat hij al vier voiceovers had opgenomen voor reclames van Kraft Macaroni, voor dewelke hij 10.000 dollar per stuk zal ontvangen. Eerder al raakte bekend dat Williams als stadionomroeper aan de bak kan bij het NBA-team Cleveland Cavaliers.

http://www.youtube.com/watch?v=6rPFvLUWkzs&feature=player_embedded

Bron : Express.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!