De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Climate Justice Action weekend  25, 26 & 27 februari 2011
Klimaat, CJA BELGIUM, Activisten, Klimaatbeweging, Klimaat actie kamp -

Climate Justice Action weekend 25, 26 & 27 februari 2011

maandag 7 februari 2011 19:54
Spread the love

Het Climate Justice Action Weekend is een weekend voor iedereen die geïnteresseerd is in de strijd tegen klimaatsveranderingen. Een weekend vol doe- en denkworkshops over de klimaatbeweging, emissiehandel, maatschappijverandering en directe actie. We willen er ook de eerste stappen zetten om deze zomer een nieuw klimaatkamp op te zetten.

Schrijf je in via info@climate-justice-action.be, en kom af! Kinderen zijn welkom, en helpende handen ook! Kostprijs: vrije bijdrage.

Programma

Vrijdagavond zorgen we vanaf 18u30 voor soep, en rond 20u voor een interessant debat over de klimaatbeweging.

Zaterdag wordt een dag vol denk- en workshops. Op deze dag komen we ook samen om de richting te bepalen van het nieuwe klimaatactiekamp deze zomer.

Zaterdagavond zorgen we voor een ontspannende avond met een vrij podium. Voel je je geroepen om je talenten te tonen? Stuur dan een mailtje naar info@climate-justice-action.be .

Zondagochtend praten we nog wat voort over het komende klimaatactiekamp. Tegen de middag vertrekken we uit de lokalen, maar organiseren we nog een algemene CJA-vergadering in de namiddag.

Tijdsschema komt binnenkort op de website!

Wat meebrengen?

Slaapzak & matje, kledij, toiletgerief,…

Meer informatie ?
 

website :

http://www.climate-justice-action.be

Bron :

Climate Justice Action Belgium

take down
the paywall
steun ons nu!