Bike Strike met Hart boven Hard

Bike Strike met Hart boven Hard

Woensdag tijdens de nationale staking fietsten een 150-tal mensen mee met de Bike Strike van Hart Boven Hard. De fietstocht ging langs verschillende Antwerpse piketten. De stakers vragen een fatsoenlijke loonsverhoging, een hoger minimumloon en een deftige eindeloopbaanregeling. Een loonsverhoging van maximum 0,8 procent is peanuts klinkt het aan de piketten. De nationale staking was een succes. De haven, luchthaven, transport en heel wat bedrijven over heel het land lagen plat. #bikestrike #hartbovenhard #nationalestaking

donderdag 14 februari 2019 14:19
Spread the love

Bike Strike met Hart boven Hard

Op Bike Strike langs de Antwerpse piketten met HART BOVEN HARD. Een loonsverhoging van maximum 0,8 procent is peanuts klinkt het aan de piketten. De nationale staking was een succes. De Haven, luchthaven, transport en heel wat bedrijven over heel het land lagen plat. #bikestrike #hartbovenhard #nationalestaking

Geplaatst door De Wereld Morgen op Woensdag 13 februari 2019

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!