Fotoreportage -

Antwerpen en Leuven: 1 mei in de zon

Overal in het land kwamen mensen bij wie het hart links slaat samen voor een zonnige maar daarom niet minder strijdbare 1 mei. Geniet mee met foto's uit Antwerpen van Karina Brys, Katrien Demuynck, Jeroen Permentier en An Van Raemdonck, en uit Leuven van Seppe De Meulder.

woensdag 1 mei 2024 15:28
Spread the love

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!