5 voor 12. Gent-Sint-Pieters. Alle Foto's Jana Van Rossem
Fotoreportage -

Fotoreportage Gent-Sint-Pieters Actie 5 voor 12: néén tegen inkrimping De Lijn

De Verenigde Supporters van het Openbaar Vervoer (VSOV) voerden aan de NMBS-stations in Brugge, Antwerpen-Centraal, Leuven, Hasselt en Gent-Sint-Pieters de actie 5 voor 12, als eerste stap in de strijd voor bewustwording van de bevolking. Dit plan komt voor ontelbare mensen neer op het einde van het openbaar vervoer met bus en tram. Een sfeerbeeld van deze eerste actiedag aan het station van Gent-Sint-Pieters. Wordt vervolgd.

zaterdag 6 januari 2024 23:26
Spread the love

 

Voor meer informatie over de Actie 5 voor 12, zie het artikel Actie 5 voor 12 tegen afschaffing 3.500 bushaltes De Lijn.

 

x

x

x

x

x

x

x

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!