Bron Foto's: Saar Lermytte & Warre Thevelin
Fotoreportage - Saar Lermytte & Warre Thevelin

Honderden mensen krijten voetpad vol voor Palestina

Afgelopen zondag hebben een honderdtal mensen de Gentse voetpaden vol gekrijt met slogans voor Palestina. In totaal werden zeker 600 stoepkrijten gebruikt. De creatieve actie, een initiatief van twee Gentse studenten, wil ervoor zorgen dat voorbijgangers niet weg kunnen kijken van de voortdurende vernietiging van Palestijnse (zieken)huizen, scholen en levens.

dinsdag 14 mei 2024 16:07
Spread the love

 

x

x

x

x

x

x

 

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!