Protestactie Oekraïne 23 februari 2024. Foto: Karina Brys
Fotoreportage -

Protestwake twee jaar oorlog in Oekraïne

Verschillende vredesorganisaties hielden aan de vooravond van de tweede verjaardag van de oorlog in Oekraïne een protestwake aan het Centraal station in Brussel. Ze eisten een onmiddellijk staakt-het-vuren en onderhandelingen met het oog op een duurzame en rechtvaardige vrede.

zaterdag 24 februari 2024 12:44
Spread the love

X

X

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Foto’s Karina Brys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!