Foto: Karina Brys
Fotoreportage - Alexandra Haelters,

Gaza: Staakt-het-vuren nu! Laat humanitaire hulp door!

Meer dan 10.000 mensen protesteerden op zondag 17 maart tegen de gruwelijke gewelddaden van het Israëlisch leger in Gaza. Ze eisten een onmiddellijk staakt-het-vuren en een vrije doorgang voor de humanitaire hulp. Fotoreportage van Karina Brys.

zondag 17 maart 2024 19:48
Spread the love

 

x

x

x

 

 

x

x

x

w

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

foto’s: Karina Brys

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Foto’s: Karina Brys en Alexandra Haelters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!