Arm Lubbeek

Arm Lubbeek

vrijdag 7 september 2018 13:59
Spread the love

Vanmorgen zoals steeds al pendelend van Lubbeek naar Leuven gefietst. Mooie gemeente, ik woon hier eigenlijk heel graag en enkele van mijn voorouders waren van Lubbeek afkomstig. Mijn roots liggen hier dus als het ware, ook al heb ik daar geen enkele verdienste aan. 

Het nieuws dat de waarnemende burgemeester van Lubbeek haar bedenkingen heeft bij de pano-reportage “Schild en Vrienden” heeft echter mijn ogen geopend. Ik wens niet te wonen in een gemeente waar de meerderheid stemt voor een partij die onverdraagzaamheid preekt en groepen in de samenleving tegen mekaar opzet. 

Afwachten dus wat de verkiezingen brengen, maar ik begin alvast de immosites uit te pluizen. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!