Radio Mukambo: muzikale erfenis

Deze week neemt Lura ons vanuit Lissabon mee op reis naar Kaalverdië op de sounds van haar heerlijke coladeira en funana. Met 'Herança' levert ze het album van de week op Radio Mukambo.

woensdag 16 december 2015 11:39
Spread the love

Verder duiken we verder in het Noord/Oosten van Brazilië met enkele tracks van de compilatie Kafundó Vol. 3 Electronic Roots from N/E Brazil en luisteren we naar heerlijke dub mixes van afrobeat en Arabische tunes en wat hip-hop van ondermeer Akro (woensdag in Botanique).

Je kan de podcast downloaden op www.mukambo.be
CD van de week: Lura – Herança
Tracklist:1. Lura – Sabi di Más2. Chalo Correia – Mariana3. Mohandas – Saudades do Pará4. Lura – Goré5. B.Réu – Maracatu Dirty6. Dennis Bovell – Dub Guide7. The Spy from Cairo – Road to Ryhad8. Alma Afrobeat Ensemble – Lost in Dub9. Radiola Serra Alta – Coco de Nosso Senhor10. Rocky Marsiano – Selva Rainha11. Akro feat. Kaer – Post Mortem12. Grant Phabao & RacecaR – Return Of The Dig-Fu (Akalé Wubé Remix)13. Gaspar Z’África Brasil feat. Funk Buia – O Tesouro

 

 

take down
the paywall
steun ons nu!