Winterfeest verwarmt Antwerpse buurt

Daklozen en mensen in armoede zien tijdens het eindejaar allerlei kerstmarkten en evenementen passeren waarop ze niet altijd welkom zijn. Daarom organiseren buurtverenigingen zoals ’t Vlot, FreeClinic en Pleingroep De Coninckplein in Antwerpen een alternatief feest waar iedereen welkom is.

zondag 25 januari 2015 11:14
Spread the love

Het Winterfeest is intussen uitgegroeid tot
een jaarlijks evenement. Vuurkorven, gratis warme soep, hutspot, wafels voor iedereen en verschillende live bands zorgden afgelopen zaterdag opnieuw voor een geslaagd volksfeest. En ook Hart Boven Hard feestte mee. Een fotoreportage.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!