Netwerk tegen Armoed…

Netwerk tegen Armoed…

maandag 15 december 2014 12:05
Spread the love
De Zuidpoort (een Gentse vereniging waar armen het woord nemen):

“We komen vandaag samen omdat we merken dat door de maatregelen veel meer mensen in armoede terechtkomen. Een op zeven Belgen en een op de tien Vlamingen leven onder de armoedegrens en er wordt hun geen enkel perspectief geboden. De maatregelen duwen hen alleen maar nog verder de armoede in.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!