Cultuur, Lokaal, Antwerpen, Mano Mundo, De schorre, Bart Peeters, Zap mama, Dipsy Doodles, The Dhol Foundation -

Mano Mundo: een warme gloed onder al het grijs

Voor de 20ste editie van Mano Mundo zette het kille weer enigszins een domper op de feestvreugde. Duizenden bezoekers lieten dit niet aan hun hart komen en genoten van toppers zoals The Dhol Foundation en een immens populaire Bart Peeters. Naast deze publiekstrekkers was er een resem shows, acts, initiaties en een niet onbelangrijk educatief aanbod.

dinsdag 14 mei 2013 16:31
Spread the love

De zonnebrillen bleven onverkocht, ze weerspiegelden slechts wolken. Het marktje was het slachtoffer van de weersomstandigheden. Bezoekers zochten eerder beschutting tegen de wind in eet- en danstenten. Toch was vooral op zondag een ruim publiek aanwezig. Vele jeugdbewegingsgroepen uit de omgeving zoals de Chiro bezochten die dag het festival. En zaterdag trokken de vele feestjes in de verschillende danstenten veel volk.

take down
the paywall
steun ons nu!