Wereld, Cultuur, België -

Radio Mukambo 396: L’Afrique en groove

Mulatu Astatke ontmoet Fela Kuti in Antwerpen in 2019. Dat is wat je kunt verwachten van het debuut van Kolonel Djafaar. De jonge band stelt 'Forgotten Kingdom' (cd van de week) voor in Antwerpen en Gent met afterparties met DJ Mukambo.

dinsdag 9 april 2019 10:42
Spread the love

Radio Mukambo kondigt ook concerten aan van Antibalas (VS), Oumou Sangaré (Mali), Kokoroko (VK), Bamba Wassoulou Groove (Mali) en het festival L’Afrique en Couleurs in Brussel met ondermeer Les Frères Smith (afrobeat) & Mata Wangala (afrobass). We luisteren ook naar nieuwe muziek van Guts, Malecón feat. Nidia Góngora, Benin International Musical en Cairo Liberation Front.

Je kunt de podcast hier beluisteren: www.mixcloud.com/RadioMukambo/radio-mukambo-396-lafrique-en-groove/
Downloaden kan op www.groovalizacion.org/mukambo9

CD of the week: Kolonel Djafaar – Forgotten Kingdom

Tracklist:

 1. Kolonel Djafaar – Chef Medaille?
 2. Oumou Sangaré – Fadjamou
 3. Kokoroko – Adwa
 4. Antibalas – Big Man
 5. Kolonel Djafaar – Jamuka
 6. Bamba Wassoulou Groove – Gonifo Bourama
 7. Les Frères Smith – AK 54
 8. Kolonel Djafaar – Tribes Gathering
 9. BIM – Benin-Tovile?
 10. Guts feat. Jowee Omicil – Voyaging Bird
 11. Malecón feat. Nidia Góngora – Todo Con Coco
 12. Mata Wangala feat. Shelby Ouattara – Havanita
 13. Cairo Liberation Front – Sagira

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!