Milieu, Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Recyclage, Ecohuis, Curieus, Repair café, Tante Kaat, GSM inruilen, BelBos -

Tweede Repair Café in Antwerpen

ANTWERPEN - Na het succes van het eerste Repair Café in december kwam er een tweede editie in het EcoHuis op zaterdag 2 februari. De eerste editie kon rekenen op ruim 150 bezoekers die een reparatie uitvoerden onder deskundige begeleiding. Op 2 februari werd het programma aangevuld met de workshop ‘Doe meer met minder’. Verder zamelde de vereniging Curieus gsm’s in. Per ingeleverde gsm wordt een boom geplant.

maandag 4 februari 2013 15:00
Spread the love

Het Repair Café wil laten zien dat repareren leuk en dikwijls niet zo moeilijk is. We gooien immers veel te veel weg!

Tijdens het Repair Café is er gereedschap en materiaal aanwezig om reparaties uit te voeren en krijgen bezoekers deskundige reparatiehulp van elektriciens, naaisters, fietsenmakers …

Ze leren hoe ze zelf kleine reparaties kunnen uitvoeren aan kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen, speelgoed, …
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!