Beats tegen aids: Radio Mukambo 090
Nieuws, Radio Mukambo, Mukambo -

Beats tegen aids: Radio Mukambo 090

The Herbaliser is back met een zevende album “There Were Seven” vol vette hiphopbeats, vlijmscherpe raps en wat triphop, onze cd van de week. Radio Mukambo blikt terug op de Wereldaidsdag (1 december) via de compilatie “Red, Hot & Riot, a tribute to Fela Kuti”, een eigentijdse, urban interpretatie van afrobeatklassiekers van The Black President, die trouwens zelf aan aids omkwam. Verder niet te missen: het nieuwe album van Lokomotiv,...

maandag 10 december 2012 15:29
Spread the love


doc

Beats tegen aids

The Herbaliser is back met een zevende album “There Were Seven” vol vette hiphopbeats, vlijmscherpe raps en wat triphop, onze cd van de week. Radio Mukambo blikt terug op de Wereldaidsdag (1 december) via de compilatie “Red, Hot & Riot, a tribute to Fela Kuti”, een eigentijdse, urban interpretatie van afrobeatklassiekers van The Black President, die trouwens zelf aan aids omkwam. Verder niet te missen: het nieuwe album van Lokomotiv, een percussiegroep uit Leuven, en de eerste editie van Groovalicious, clubbing op delicious global grooves!

Cd van de week: The Herbaliser – There Were Seven

Tracklist:

 1. The Herbaliser – Return of the Seven
 2. The Herbaliser – Take ‘Em On
 3. Akua Naru – The World is Listening
 4. Me’Shell Ndegéocello – Gentleman
 5. Bilal – Shuffering + Shmiling
 6. Metal Metal – Logun
 7. Manu Dibango – African Carnival
 8. Clinton Fearon – Streets Of Freedom
 9. Lokomotiv – Zamor
 10. The Herbaliser – Welcome To Extravagance
 11. The Spy from Cairo ft. Alladin – Kembe
 12. DJ Click ft. Mohammed Bundu & Valentina Casula – Chudla Su Falkittu

take down
the paywall
steun ons nu!