Verslag, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Platform Afrikaanse Gemeenschappen., Ngoma -

Afrikaans festival Ngoma in Antwerpen

ANTWERPEN - Op zaterdag 18 augustus 2012 organiseerde het Platform van Afrikaanse Gemeenschappen Ngoma 2012. Het kleurrijk festival bracht onder een Afrkaanse zon op het Antwerps Park Spoor Noord live muziek, een Afrikaanse markt, een expo, eetstandjes met Afrikaanse specialiteiten en drinken. Enkele sfeerbeelden.

maandag 20 augustus 2012 10:00
Spread the love

Het Platform van Afrikaanse Gemeenschappen is een sociaal-culturele koepelorganisatie van zwart-Afrikaanse verenigingen actief in Vlaanderen en in Brussel. Zij behartigen onder meer de belangen van de Afrikaanse gemeenschap, faciliteren contacten tussen het Afrikaans verenigingsleven en hun omgeving en stimuleren de ontwikkeling van het Afrikaans verenigingsleven.

take down
the paywall
steun ons nu!