Nieuws, Samenleving, Lokaal, Antwerpen-Noord, Antwerpen, Zomer van Antwerpen, Muziek in de wijk, Koudédé -

Muziek en feest op Antwerpse pleintjes met ‘Muziek in de Wijk’ van ‘Zomer van Antwerpen’

ANTWERPEN - Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van 'Zomer Van Antwerpen' houdt dag na dag halt op de gezelligste pleintjes en zorgt overal voor een heus wijkfeest. Woensdagavond was de karavaan in Antwerpen-Noord, op het Stuyvenbergplein.

donderdag 5 juli 2012 14:40
Spread the love

Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis, circusartiesten die je de beste tricks aanleren en heerlijke drankjes en hapjes. Een feest voor de hele buurt en iedereen die mee aan tafel wil schuiven. Sla een praatje met de buren, dans met een onbekende, geniet van zomerse muziek. Dat alles is de Zomer van Antwerpen.

Op het podium woensdagavond 4 juli als hoofdact: Koudédé. Zijn eerste gitaar was een … conservenblikje op een stokje, maar al snel ruilde hij die in voor een elektrisch exemplaar. Met zijn meeslepende Toeareg-blues krijgt Koudédé uit Agadez in Niger zelfs kamelen aan het dansen. Woensdagavond waren het … ‘gazellen’.

Bekijk een honderdtal sfeerfoto’s: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157630425093574/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!