Cultuur, Joke Schauvliege, Murga, Tutti fratelli, VZW Sering, Villa Politica, De Vieze Gasten, Philippe de coene -

2,7 miljoen voor sociaal artistieke verenigingen is ontoereikend

De culturele sector krijgt het verdomd moeilijk nu minister Schauvliege aan het besparen is geslagen. Woensdagmiddag gingen een twintigtal sociaal artistiek verenigingen een open brief afgeven aan de minister. Door de beslissing van de commissie Sociaal-Artistiek van het Kunstendecreet Vlaanderen is het budget drastisch verminderd en voor sommigen zelfs geschrapt.

vrijdag 15 juni 2012 14:30
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!