Nieuws, Cultuur, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Liefhebber, Huis voor de amateurkunsten, WAK, Week van de Amateurkunsten -

Liefhebber

ANTWERPEN - In alle obscuriteit zijn veel mensen bezig met een of andere kunstvorm. Tijdens de Week voor Amateurkunsten (WAK) krijgen ze de mogelijkheid om hun kunstproducten in de openbaarheid te brengen. In Antwerpen organiseert het Huis voor de Amateurkunsten het Liefhebberfestival met evenementen en toonmomenten op verschillende locaties in de stad. Nog tot zondag 6 mei.

vrijdag 4 mei 2012 17:15
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!