Nieuws, Cultuur, Radio Mukambo, Mukambo -

Radio Mukambo 41

Deze week blikt Radio Mukambo even terug naar twee concerten van het afgelopen weekend: de beats uit Gispystan van DJ Click en de jazzy afrobeat van Femi Kuti alvorens door de lusofonie te reizen met de Original Olinda Style surfmuziek Banda Eddie uit Brazilië, met de afrobeat van André Sampaio uit Rio, lovers rock van The Grasspoppers en met een goede porties stevige rap: Nigga Poison uit Kaapv..

maandag 19 december 2011 20:35
Spread the love


doc

Deze week blikt Radio Mukambo even terug naar twee concerten van het afgelopen weekend: de beats uit Gispystan van DJ Click en de jazzy afrobeat van Femi Kuti alvorens door de lusofonie te reizen met de Original Olinda Style surfmuziek Banda Eddie uit Brazilië, met de afrobeat van André Sampaio uit Rio, lovers rock van The Grasspoppers en met een goede porties stevige rap: Nigga Poison uit Kaapverdië en MCK uit Angola. Zonder die verloren gelopen Jamaicaan in Cairo te vergeten!

Cd van de week: Banda Eddie – Veraneio

Tracklist:

 1. Doctor L – Misery
 2. DJ Click ft. Estelle Goldfarb – Hazara
 3. Diaspora – Ya Benti
 4. Eddie – O Saldo da Gloria
 5. The Grasspoppers – Brown Skin Guy
 6. Sebastian Sturm – It’s Not Just
 7. Eddie – Veraneio
 8. André Sampaio e os Afro Mandinga – Bumaye/Ja Funmi
 9. Femi Kuti – Sorry Sorry
 10. Nigga Poison – Abo é free
 11. MCK – Passado, Presente e Futuro
 12. Actitud Maria Marta – Hijo Mio

take down
the paywall
steun ons nu!