Nieuws, Dewereldmorgen.be -

Steun DeWereldMorgen.be, steun de democratie

"De jury is dan ook van oordeel dat een initiatief zoals DeWereldMorgen.be een belangrijke rol speelt in de verdieping van onze democratie en wil DeWereldMorgen.be dan ook belonen voor haar inzet voor een vrije, democratische en onafhankelijke pers." DeWereldMorgen.be en de democratie hebben ook uw steun nodig.

vrijdag 28 oktober 2011 16:10
Spread the love

De Prijs voor de Democratie wordt elk jaar uitgereikt tijdens de Gentse Feesten. In 2011 werd de prijs toegekend aan de DeWereldMorgen.be.

“Of het nu gaat over de Arabische lente, de eurocrisis, de aardappelkwestie of de regeringsonderhandelingen, in al deze dossiers bracht de equipe van DeWereldMorgen.be samen met tientallen burgerjournalisten in het laatste jaar kwalitatief hoogstaand nieuws, duiding en debat die in andere media niet aan bod kwamen. Door het participatieve karakter ervan, bezorgt DeWereldMorgen.be een mediastem aan diegenen die in de traditionele media steeds meer gemarginaliseerd worden.” Zo stond te lezen in het juryverslag bij de uitreiking van de Prijs van de Democratie in 2011.

De jury eindigde haar motivatie met: “We hopen dat deze prijs een aanmoediging is om dit broodnodige initiatief voort uit te bouwen”.

De Prijs voor de Democratie was voor de hele ploeg van DeWereldMorgen.be een heuse opsteker die ons inderdaad motiveert om met nog meer vastberadenheid voort te bouwen aan dit mediaproject. DeWereldMorgen.be uitbouwen, kost echter handenvol geld en dat geld krijgen we maar bij elkaar als velen er een klein beetje toe bijdragen.

Word daarom vandaag nog steungever van DeWereldMorgen.be

Voorzie ons van de nodige zuurstof

We zoeken dus zeker 100 mensen die DeWereldMorgen.be elke maand voor 25 euro zuurstof willen toedienen. Natuurlijk mag u ons ook steunen met 10 of 5 euro per maand. We weten immers dat vele lezers dat makkelijker aankunnen. Ook éénmalige giften zijn meer dan welkom.

Steungever worden? Download het formulier en stuur het ons per post terug:  klik hier

Alvast hartelijk dank namens de hele DeWereldMorgen.be-ploeg.

Dirk Barrez & Han Soete

PS: U kunt natuurlijk ook een bestendige opdracht geven via het PC-banking systeem van uw bank.

Rekeningnummer DeWereldMorgen.be:  

  • 523-0427751-56 (Triodos)

  • IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB

take down
the paywall
steun ons nu!