Antwerpen, Lokaal, Stampmedia, Groenplaats, Antwerpen, Occupy Wall Street, Occupyantwerp -

#occupyantwerp bezet Groenplaats

ANTWERPEN - Honderden verontwaardigden zakten op zaterdag 22 oktober af naar de Groenplaats in Antwerpen om hun steun te betuigen aan de #occupy-beweging. Onder de naam Occupy Antwerp uitten de demonstranten hun ongenoegen over de graaicultuur, onbekwame politici en de teloorgang van het kapitalisme.

maandag 24 oktober 2011 17:05
Spread the love

Voor één dag was de Groenplaats het forum voor de Belgische indignados. Enkele verontwaardigden riepen op om meer steden te ‘bezetten’. Hiermee hopen ze de beweging meer kracht bij te zetten.

© 2011 – StampMedia – Isabelle Gheldolf & Vincent Buyssens

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!