Antwerpen -

Antwerp JAM For HaÏti

dinsdag 9 augustus 2011 13:58
Spread the love

Zaterdag palmde ‘Jam for Haïti’ Sint-Jansvliet in.

De opbrengst gaat naar de wederopbouw van Haïti, dat nog herstelt van de aardbeving vorig jaar.

Anderhalf  jaar na de vernietigende natuurramp is Haïti nog volop aan het herstellen.Om de wederopbouw mee te steunen, organiseerde de non-profitorganisatie ‘Haiti Never Too Late’ het basketbalevenement ‘Jam For Haïti’.

Hiervoor werd Sint-Jansvliet omgetoverd tot één groot basketbalterrein waar liefhebbers konden deelnemen aan verschillende basketbaldisciplines? Naast een ‘3 on 3’-en ‘5 vs 5’-tornooi was er ook freestyle-en een dunkcontest. Er waren ook randactiviteiten met dj-acts, en een kunsttentoonstelling op het programma.

Ook was er de aanwezigheid van vertegenwoordigers van de Ambassade van Haïti en van een paar spelers, die vroeger in de ‘NBA Competition’ vertoefden.

Bekijk meer beelden via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627392515542/show/

take down
the paywall
steun ons nu!