Cultuur, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Middelheim, Erwin Wurm -

‘Wear me out’ van Erwin Wurm in Middelheim

maandag 25 juli 2011 11:10
Spread the love

ANTWERPEN – Deze zomer is de Oostenrijkse kunstenaar Erwin Wurm te gast in het Middelheimmuseum. Van 29 mei tot 25 september loopt de tentoonstelling ‘Wear me out’.

Erwin Wurm is een beeldhouwer pur sang, gefacineerd door volumes, massa en vorm. Hij werkt met zeer uiteenlopende media en materialen, variërend van zeer klassiek tot actueel: brons, polyester, tekeningen, grote en kleine beelden.

In het Middelheimmuseum gaat het leven, wellicht meer dan in andere musea gewoon door, en maakt kunst deel uit van dat geheel.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!