Nieuws, België -

Uitnodiging lezers en medewerkers op uitreiking Prijs voor de Democratie 2011 aan DeWereldMorgen.be

Zoals u wellicht al gelezen hebt op onze website hebben we de Prijs voor de Democratie 2011 gekregen. De prijs wordt ons tijdens de Gentse Feesten overhandigd op het grote podium bij Sint-Jacobs op 21 juli 2011 om 19.00 uur. U bent hartelijk uitgenodigd.

vrijdag 15 juli 2011 08:14
Spread the love

Deze prijs hebben we ook verdiend dankzij al het werk, de inzet en de steun van onze enthousiaste vrijwillige reporters, fotografen, videasten, eindredacteurs, promomedewerkers, steungevers, andere hulp achter de schermen en partnerorganisaties. Daarom nodigen we jullie ook allemaal uit voor een drink na de prijsuitreiking. 

Schrijf je in bij: Keltoum@dewereldmorgen.be . De eerste 40 inschrijvingen mogen mee naar de receptie achteraf. En ook alle andere ingeschrevenen trakteren we op een drankje. Af te halen na de prijsuitreiking op onze stand voor café Trefpunt (links van het grote podium)

Blij met de prijs is het antwoord van de redactie op het verkrijgen van de Prijs voor de Democratie:
https://www.dewereldmorgen.be/artikels/2011/07/07/blij-met-de-prijs-dewereldmorgenbe-krijgt-prijs-voor-de-democratie-2011

Motivatie van de jury van de Prijs voor de Democratie 2011:
https://www.dewereldmorgen.be/artikels/2011/07/06/dewereldmorgenbe-laureaat-prijs-voor-de-democratie-2011-jurymotivatie

Bent u nog geen steungever  en wil u dat nu graag worden? Dat kan – klik hier – zo maken we samen DeWereldMorgen.be sterker en beter

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!