Antwerpen -

Eerste Hollandse maatjes in Antwerpen

woensdag 8 juni 2011 19:17
Spread the love

Woensdag arriveerde de eerste Hollandse Maatjes in Antwerpen. De officiële overhandiging aan Monica De Coninck door de Consul-generaal van Nederland, Gert Heijkoop gebeurde in de voormiddag op het stadhuis. Hert eerste tonnetje werd geschonken aan woonzorgcentrum Hof De Beuken in Ekeren door OCMW-voorzitter Monica De Coninck. Daarna konden duizend gelukkige Antwerpenaars,geselecteerd via een wedstrijd van de regionale tv zender ATV,gratis proeven van de eerste maatjes bij een glaasje Bols. Daarvoor werden enkele viskramen annex terras ingericht op de Grote Markt.

Bekijk meer beelden via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157626790999713/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!