Één van de vele aankondigen verspreidt via aanplakborden, flyers en autocaravaans. Het einde der tijden vindt plaats op 21 mei 2011, met bijbelse garantie.
Nieuws, Samenleving, Religie, VS, Christelijk, Dierenactivisten, Fundamentalisme, Atheïsme, Christianisme, Christelijk fundamentalisme, Einde der tijden, Dag des Oordeels, Hemelvaart, Paradijs -

Atheïsten zorgen voor huisdieren van christenen na hun hemelvaart

Enkele Amerikaanse, atheïstische ondernemers hebben een dienstverlening opgezet voor diepgelovige christenen. De organisatie Eternal Earth-Bound Pets neemt de verzorging van de huisdieren van de gelovigen op zich wanneer deze ten hemel zijn opgenomen na de tweede komst van Christus. En die is al voorspeld voor 21 mei.

vrijdag 20 mei 2011 18:45
Spread the love

“U hebt uw leven aan Christus gewijd. U weet dat u gered bent. Maar wanneer de hemelvaart plaatsvindt, wat gebeurt er dan met uw huisdieren die achterblijven? Eternal Earth-Bound Pets verlost u van deze zorg”, lezen we op de website van de organisatie.

De groep beweert uit toegewijde dierenliefhebbers te bestaan die overtuigde atheïsten zijn. Bijgevolg zullen zij nog steeds op aarde zijn wanneer de gelovigen hun beloning van het paradijs ontvangen.

Voorlopig enkel kleine huisdieren

Het netwerk is momenteel in zesentwintig staten van de VS actief en beschikt over veertig hulpverleners die de huisdieren ophalen en zullen verzorgen voor de rest van hun natuurlijke leven in geval van de hemelvaart van hun baasje.

Voor honderdvijfendertig dollar garandeert de organisatie de zorg voor het eerste huisdier. Voor elk bijkomend huisdier wordt twintig dollar aangerekend.

Momenteel is opvang beperkt tot honden, katten, vogels, konijnen en kleine, gekooide zoogdieren. In vier staten kan je echter ook terecht voor de opvang van paarden, kamelen, lama’s en ezels.

De organisatie verzekert dat het geen grap is. Volgens Russia Today heeft de organisatie al meer dan tweehonderdvijftig klanten die bekommerd zijn om het lot van hun huisdier nadat zij ten hemel zijn gevoerd.

De algemene voorwaarden stellen wel dat er geen terugbetaling zal plaatsvinden in geval van verlies van het geloof.

Dag des Oordeels op 21 mei

De dienst komt niets te vroeg aangezien Harold Camping, christelijk radiomaker en directeur van de in Californië gevestigde zender Family Radio, voorspeld heeft dat de Dag des Oordeels en de bijbehorende hemelvaart al op 21 mei 2011 zal plaatsvinden. Meer bepaald rond zes uur ‘s avonds.

Minpunt is wel dat het einde van de wereld zoals we die kennen vijf maanden later zal plaatsvinden, op 21 oktober.

In Seattle heeft een groep atheïsten uit voorzorg daarom het Rapture Relief Fund opgericht om de achtergebleven overlevenden van dit Armageddon te helpen.

Geen nood echter indien de voorspelling fout is, want de overeenkomst met Eternal Earth-Bound Pets is geldig voor tien jaar. Het Rapture Relief Fund op zijn beurt zal zijn middelen, mocht de voorspelling niet uitkomen, doneren aan Camp Quest, een kamp waar kinderen worden onderwezen over wetenschap en kritisch denken.

Het idee om voor de huisdieren van deze tenhemelopgenomenen te zorgen, slaat in ieder geval aan. Eternal Earth-Bound Pets is niet de enige die erop gekomen is, zo blijkt uit een reclamefilmpje van After The Rapture Pet Care. Zij zorgen trouwens voor je huisdier na een eenmalige bijdrage van tien dollar.

Gay Pride gepland door god

Indien je nog twijfels zou hebben omtrent 21 mei, dan kan Harold Camping zelf je misschien nog overtuigen voor het te laat is. Vergeef hem ook zijn missertje omtrent 6 september 1994, nu is hij zeker, en iedereen maakt al eens een telfoutje.

De Gay Pride werd trouwens door god gepland als een teken van het einde der tijden. Maar ook de oprichting van de Israëlische staat in 1948 was een teken aan de wand – waarin ik hem enigszins kan volgen.

Misschien ben jij wel bij de tweehonderd miljoen mensen, dat Camping schat, die ten hemel zullen stijgen.

Een aantal dat misschien toch nog teleur stelt voor de mensen die hadden gehoopt op het vrijkomen van genoeg jobs tijdens deze heuglijke gebeurtenis.

 
– The End –
… is nigh.

take down
the paywall
steun ons nu!