Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Sportpaleis -

Derde editie van ‘Houden van’ en ‘Griffelrock’ in Antwerpse Sportpaleis

woensdag 27 april 2011 14:45
Spread the love

ANTWERPEN – Na het succes van de vorige jaren, slaan Nekka vzw en de provincie Antwerpen opnieuw de handen in elkaar voor de derde gezamenlijke editie van ‘Houden van’ (dinsdag) en ‘Griffelrock’ (donderdag) in het Antwerpse Sportpaleis.

Bijzondere aandacht ging opnieuw naar de minder mobiele mensen onder ons. Ruim 200 vrijwilligers bestaande uit dokters en hulpverleners van het Vlaamse Kruis en leerlingen van het Provinciaal Instituut Sint-Godelieve (Antwerpen), het Mariagaarde Instituut (Westmalle), het Sint-Jozefsinstituut (Borsbeek) en het Sint-Norbertus Instituut (Duffel) helpen hun daarbij.

Op het podium dit jaar: Koen Crucke, Danny Fabry, Garry Hagger, Ingeborg, Ria Valk en Dana Winner.

Er was ook een hommage aan Wim De Craene. Op 14 september 1990 verloor Vlaanderen één van zijn grootste en meest legendarische singer-song-writers. Della Bossiers, Lander, Mira, Tom Van Landuyt en Andrea Croonenberghs mochten zijn mooiste liedjes vertolken.

Bekijk veel meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157626585865722/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!