Nieuws, Cultuur, Gent, Theater, Eye on palestine, Gent, Gaza-monologen, Les ballets c de la b -

Eye on Palestine: ‘De Gaza Mono-Logen’

donderdag 24 maart 2011 16:45
Spread the love

GENT – In het kader van het filmfestival Eye on Palestine werd ‘De Gaza Mono-Logen’ uitgevoerd in De Centrale in Gent.

Het stuk werd geschreven door enkele Palestijnse jongeren en gaat over hun leven in de Gazastrook tijdens en na de Israëlische aanval van januari 2009.

Na een oproep van het Palestijnse Ashtar Theatre om de voorstelling in zo veel mogelijk verschillende landen op te voeren, werkte choreografe Lisi Estaras van ‘les ballets C de la B’ met een groep Gentse jongeren om hun eigen versie van ‘De Gaza Mono-Logen’ te brengen. 

Een fotoverslag.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!