Antwerpen, Stampmedia, Centraal Station, Antwerpen europese jongerenhoofdstad, Aeyc, Club centraal, Mark Vekemans -

Club Centraal voorbereid op massa volk

Morgen worden duizenden jongeren verwacht voor Club Centraal, hét gratis feest van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011 (AEYC) in het Centraal Station van Antwerpen. Terwijl de maximumcapaciteit 3.000 man is, zal er waarschijnlijk meer volk toestromen. De organisatoren zeggen voorbereid te zijn.

vrijdag 4 maart 2011 18:57
Spread the love

Op Club Centraal zal op 5 maart het feest al beginnen om twee uur ‘s middags. De podia beginnen intussen stilaan vorm te krijgen. “We werken samen met een professioneel evenementenbureau en een veiligheidsfirma en zijn dus goed voorbereid”, zegt Mark Vekemans, projectmedewerker van Club Centraal.

“De feestvierders kunnen enkel binnen via de ingang aan het Kievitplein. Daar beginnen we ‘s avonds om half zeven met een telsysteem. Als er 3.000 man binnen is, communiceren we dit zo snel mogelijk via social media zoals Facebook en Twitter, maar ook aan de ingang zelf. Op banners verschijnt dan informatie over andere events in Trix, Kavka, Petrol of Zappa.”

“Op het Kievitplein zelf is er ook een openluchtfeestje met Zappa en Betonnen Jeugd. Daarnaast kan je een klimmuur trotseren, zie je breakdance-acts, maakt de studentenradio live radio, en kan je genieten van kleine theatervoorstellingen en een freestyle basketbalshow. Jongeren die dus niet meer op het feestje geraken, zullen zich buiten niet vervelen”, besluit Vekemans.

© 2011 – StampMedia – Liesbeth Vermaercke

take down
the paywall
steun ons nu!