Naar aanleiding van  'Closing Weeks' in het Koninklijk Museum  voor Schone Kunsten verhuisde de beste grafici, fotografen en schilders naar de Leopold De Waelplaats

Het was dus eensmaal de kleurijke standjes bekijken en een glasje pastis drinken aan de trappen van het museum en aan de eben en vloed fontein.

In het museum naast was het gratis opendeurdag en 'Closing Weeks', een monoloog met Stefan Perceval in de huid  van een houtworm. Hij gaf een eigen versie van het leven in een museum.

Deze feestelijke seizoenafsluiter kadert in de gezinsdag naar aanleiding van Closing weeks, een bijzonder programma van het KMSKA.

Bekijk meer foto's via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157624922657707/show/

Oostende -

Lambermontmartre aan KMSKA tijdens ‘Closing Weeks’ in het museum

maandag 27 september 2010 23:34
Spread the love

Antwerpen — LambertMontmartre, ‘de gezelligste schildersmarkt van Vlaanderen’, vond zondag voor één keertje niet plaats op de Lambermontplaats.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!