Samenleving, Lokaal, Oostende, Oostende, Schuldbemiddeling, Dag zonder krediet -

Dag zonder krediet in Oostende

OOSTENDE - Op zaterdag 26 november lag in Oostende een groot schuldenboek ter ondertekening voor aan politici, beleidsverantwoordelijken en het grote publiek. Mensen in schulden vertelden hun verhaal.

maandag 28 november 2011 16:40
Spread the love

Het platform ‘Dag Zonder Krediet – een leven zonder schulden’ groepeert 21 nationale, Vlaamse, Waalse en Brusselse organisaties. Het belangrijkste doel van het platform is het sensibiliseren van het brede publiek voor de gevaren van krediet, onder meer door informatie te verspreiden, wetsvoorstellen te formuleren en pedagogisch materiaal te ontwikkelen, maar ook en vooral door publieke acties.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!