Antwerpen -

Charis Clement is Miss Provincie Antwerpen 2011

zaterdag 25 september 2010 06:22
Spread the love

Antwerpen — Charis Clement,21 jaar uit Niel werd vrijdagnacht verkozen tot Miss Provincie Antwerpen 2011. Charis is studente logopedie & audiologie. Ze zal haar provincie vertegenwoordigen voor de titel van Miss België 2011

Bekijk een uitgebreide sfeerreportage via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157625028135598/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!