mediActivista
Betoging, Antwerpen, Palestina, Antwerpen -

Betoging voor Palestijnse volk verboden

maandag 7 juni 2010 14:22
Spread the love

ANTWERPEN – Vorige zaterdag werd per sms en via Facebook opgeroepen om aan de Groenplaats te betogen uit solidariteit met de Palestijnen. De stad verbood echter de betoging en beval de politie om niemand toe te laten op het plein.

Rond de namiddag vulden de nabijgelegen straten zich met politie en agenten in burger. De politie fouileerden iedereen die tekens droegen om hun solidariteit met de Palestijnen te tonen.

“Er was geen vergunning aangevraagd voor de betoging. We kunnen geen betogingen toelaten die via Facebook of sms worden georganiseerd zonder dat er een verantwoordelijke is. Patrick Janssens gaf de opdracht om alle solidariteitsbetogingen met de Palestijnse zaak te verbieden”, zei een agent in burger.

take down
the paywall
steun ons nu!