Ezel op de Meir
Verslag, Lokaal, Stampmedia, Dierenwelzijn -

Ezel op de Meir

Ines Van Puyvelde (18), Viktoria Hoff (19) en Hannelore Van Aelst (18), leerlingen van het zevende jaar dierenverzorging aan het PITO in Stabroek, stonden woensdag 7 april met een ezel op de Antwerpse Meir wafels te verkopen.

donderdag 8 april 2010 14:59
Spread the love

Ze zamelden geld in voor het project Corfu Donkey Rescue, een organisatie die ezels in Corfu een beter bestaan wil gunnen. “Dit is niet de enige actie die we ondernemen. Zo laten we ons op 25 april sponsoren voor het lopen van de 10 Miles”, leggen ze uit.

Midden mei trekken ze zelf naar Corfu om met het ingezamelde geld de ezels te helpen.

© 2010 – StampMedia – tekst: Sien Wollaert en Xuânnhiên Dao – foto: Charlotte Briers

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!