Jos Geudens(62) was de stichter en de drijvende kracht achter vzw Beweging voor Kinderen zonder Papieren. Hij was één van de eersten in het Antwerpse die zich het lot van de kinderen van illegalen in de stad aantrok. Hij liet zich daarbij leiden door zijn marxistische overtuiging. Na zijn pensioen 4 jaar geleden, verhuisde hij naar Kenia. Maar  hij kwam dikwijls langs in Antwerpen. Om bijvoorbeeld een betoging bij te wonen of voor de vrolijke mars op de  1ste  mei.

Fotoreportage volgende link:http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623777831174/show/

Lokaal, Antwerpen -

Herdenkingsplechtigheid voor Jos Geudens in Antwerpen

maandag 5 april 2010 23:57
Spread the love

De afscheidsplechtigheid voor Jos Geudens(overleden op 9 maart in Mombasa  in Kenia) , vond zaterdag plaats in het Zuiderpershuis.  Zo’n 500 vrienden brachtte een laatste groet. 7 kamaraden namen het woord-dikwijls met een aangepaste humor- om Jos Geudens te herdenken. Tijdens de receptie betuigde de aanwezigers hun sympathie door een woordje achter te laten in de opgestelde rouwregister.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!