Film ‘Wolf’ in première in Antwerpen
Cultuur, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen -

Film ‘Wolf’ in première in Antwerpen

In aanwezigheid van minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom (Open VLD) en massa’s agenten van de federale en lokale politie is de film 'Wolf' in Antwerpen in première gegaan.

woensdag 24 maart 2010 18:49
Spread the love

Bij de genodigden zagen we onder meer: Anne Somers, burgemeester Patrick Janssens, Pieter Loridon, Frank Vanloocke, Erik en Bieke Goossens-Illegems, Ben Rottiers, Herman Verbruggen, Ann Swartenbroeckx en echtgenoot, Hilde Van Mieghem, Marie Vinck, Filip Peters en echtgenote, Peter Bulckaen en tal van andere acteurs.

Op de receptie achteraf was iedereen vol lof over de nieuwste prent van regisseur Stef Desmyter. Alhoewel het vertrouwen in justitie er niet bepaald veel groter door geworden is, integendeel.

De avond werd afgesloten door een spetterende DJ-act van Axel Daesseleire, die zelf tekende voor de hoofdrol in ‘Wolf’. Van zijn schouderblessure, opgelopen tijdens de opnames, was er gelukkig geen sprake meer.

Het verhaal: Commissaris Thomas Verhaege is met zijn team een oplichter op het spoor. Op dat moment kruist Vadim Arveladze, een zware crimineel, hun pad. Een hologram met bezwarende informatie wordt de speelbal tussen politie en gewetenloze criminelen. Een bitse strijd ontstaat als de criminelen Thomas’ echtgenote, Eva, kidnappen om haar te ruilen voor het bewuste hologram. Het voortbestaan van België is de inzet. De mens is een wolf voor een ander, vooral als de inzet heel veel geld is …

Regisseur: Stef Desmyter
Cast: Gene Bervoets, Axel Daeseleire, Lotte Pinoy, Maarten Goffin, Simone Milsdochter,Pieter Embrechts, Marc Coessens, Carry Goossens, Hilde Heijnen
 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!