Echt Antwaarps theater : Mijn vrouw zit op Kreta
Antwerpen -

Echt Antwaarps theater : Mijn vrouw zit op Kreta

Ben en Iris zijn net verhuisd naar een nieuw appartement. Ben moet voor zijn werk naar een congres in Stockholm en raadt zijn vrouw aan om in die periode een kort verlof te nemen op Kreta. De ochtend van haar vertrek helpt Ben haar in de lift. Ze is nog maar net weg of de appartementsdeur vliegt dicht. Er zit echter niets anders op dan bij de buren aan te bellen.

dinsdag 16 maart 2010 11:46
Spread the love

Mijn vrouw zit op Kreta is een blijspel uit ’91 van Ruud De Ridder, nu in een regie van zoon Sven De Ridder.

Zelfs wie géén fan is van het genre, herkent in de hoofdrollen huisacteur Sven De Ridder en gastacteur Aron Wade. Sven zag u de voorbije weken op tv voorbijkomen in ‘F.C. De Kampioenen’, ‘Goesting’ en ‘Oud België’. En  Aron Wade geeft al een tijdje op onnavolgbare manier gestalte aan Bruno uit ‘Thuis’.

‘Mijn vrouw zit op Kreta’ wordt nog tot 31 maart opgevoerd in het Echt Antwaarps Theater.

www.echtantwaarpsteater.be
 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!