Bij DeWereldMorgen.be schrijven we niet voor de clicks.

We maken media voor een betere wereld.

Samen met vele vrijwilligers en burgerjournalisten.

Om dit te blijven doen hebben we uw steun meer dan nodig!

Steun onafhankelijke media!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

Film van de gespreksavond "De regering schaadt uw gezondheid!?"

woensdag 11 april 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Gent, 27 maart 2018


Een 50 tal belangstellenden kwamen opdagen voor deze gespreksavond georganiseerd door de Campagne TAM TAM in samenwerking met het Masereelfonds Gent en het Links Ecologisch Forum en met de steun van ABVV Gent, ACV Gent, Victoria Deluxe, Voem , Actieplatform Gezondheid en Solidariteit, ATTAC Vlaanderen en Hart boven Hard Gent.


Bedoeling van de avond was de impact van het besparingsbeleid van de regering te evalueren betreffende 1) de maatschappelijke factoren die de gezondheid bepalen te overlopen en 2) de gevolgen voor de patiënt.
Tam Tam is een breed samenwerkingsverband van een 80-­‐tal organisaties, waaronder de grote vakbonden, mutualiteiten, armoedeorganisaties, juristen, professoren en een groot aantal kleine organisaties.
Meer info www.campagnetamtam.be Een film van de volledige avond (duur ongeveer 2 uur) is te bekijken op https://www.youtube.com/watch?v=zZcNi9HtfHs&feature=share

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.