Film van de gespreksavond “De regering schaadt uw gezondheid!?”

Film van de gespreksavond “De regering schaadt uw gezondheid!?”

woensdag 11 april 2018 11:06
Spread the love

Gent, 27 maart 2018

Een 50 tal belangstellenden kwamen opdagen voor deze gespreksavond georganiseerd door de Campagne TAM TAM in samenwerking met het Masereelfonds Gent en het Links Ecologisch Forum en met de steun van ABVV Gent, ACV Gent, Victoria Deluxe, Voem , Actieplatform Gezondheid en Solidariteit, ATTAC Vlaanderen en Hart boven Hard Gent.

Bedoeling van de avond was de impact van het besparingsbeleid van de regering te evalueren betreffende 1) de maatschappelijke factoren die de gezondheid bepalen te overlopen en 2) de gevolgen voor de patiënt.
Tam Tam is een breed samenwerkingsverband van een 80-­?tal organisaties, waaronder de grote vakbonden, mutualiteiten, armoedeorganisaties, juristen, professoren en een groot aantal kleine organisaties.
Meer info www.campagnetamtam.be Een film van de volledige avond (duur ongeveer 2 uur) is te bekijken op https://www.youtube.com/watch?v=zZcNi9HtfHs&feature=share

take down
the paywall
steun ons nu!