Een nieuwssite die

reclamevrij
onafhankelijk
kritisch
en gratis is?

Dat kan!

Maar enkel dankzij jouw steun

Steun ons nu!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

Arm Lubbeek

vrijdag 7 september 2018
Deze blog werd geschreven door een van onze lezers. Wil je zelf ook beginnen bloggen in onze community, ga dan meteen aan de slag.

Vanmorgen zoals steeds al pendelend van Lubbeek naar Leuven gefietst. Mooie gemeente, ik woon hier eigenlijk heel graag en enkele van mijn voorouders waren van Lubbeek afkomstig. Mijn roots liggen hier dus als het ware, ook al heb ik daar geen enkele verdienste aan. 

Het nieuws dat de waarnemende burgemeester van Lubbeek haar bedenkingen heeft bij de pano-reportage "Schild en Vrienden" heeft echter mijn ogen geopend. Ik wens niet te wonen in een gemeente waar de meerderheid stemt voor een partij die onverdraagzaamheid preekt en groepen in de samenleving tegen mekaar opzet. 

Afwachten dus wat de verkiezingen brengen, maar ik begin alvast de immosites uit te pluizen. 


Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.