De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

NAVO terreur tegen Sirte en Bani Walid

zaterdag 3 september 2011 12:13
Spread the love

Dringend appel: volgens berichten uit Libië is de NAVO rond de klok brutale en vernietigende bombardementen aan het uitvoeren tegen de burgers van Sirte en Bani Walid (ongeveer 150 km ten zuiden van Sirte). De NAVO is de steden aan het plat bombarderen en voert totale terreur bombardementen uit tegen burgerlijke gebieden inclusief ziekenhuizen.

Ze zijn oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid aan het plegen.
Sarkozy en Obama willen zo snel mogelijk de oppositie tegen de collaborateurs en verraders binnen de overgangsraad uitroeien, zodat ze zo snel mogelijk kunnen beginnen aan het plunderen van de rijkdom van het Libische volk. zie:

http://resisting4ever.wordpress.com/2011/09/02/sirte-and-ben-walid/
http://tarpley.net
http://www.youtube.com/user/108morris108
http://libyasos.blogspot.com
http://libya360.wordpress.com/2011/09/02/30000-bombs-over-libya-one-hell-of-a-humanitarian-mission/

Burgerlijke ongehoorzaamheid in Tripoli

Twee weken na de “bevrijding” is Tripoli nog steeds een spookstad zoals de rest van de “bevrijde” gebieden.
In Tripoli zijn de meeste openbare ambtenaren nog steeds niet komen werken. 60 %  van de  bevolking heeft nog steeds geen water en elektriciteit, er zijn kilometers lange files bij de benzinestations. De meeste  winkels zijn nog gesloten, er is schaarste aan voedsel en medicamenten en er is ook geen vuilnisophaling.
Er is nog steeds weinig veiligheid, de verschillende wijken worden gecontroleerd door rebellen brigades van anderen steden. Er zijn nog steeds vuurgevechten en rebellen die nog altijd in de lucht schieten. De bevolking blijft binnen.
De leerlingen tovenaars van de NAVO hebben alle infrastructuur plat gebombardeerd om door een belegering van de stad de bewoners af te schrikken en onder druk te zetten om de steun aan hun regering te laten vallen.
Nu keert zicht de toverij tegen de tovenaar.

Concentratiekampen in het “Free Libya” van Sarkozy en Obama.

De Afrikaanse gastarbeiders leven in angst, ze worden bedreigd en aangevallen door de rebellen. Ze willen vertrekken en vragen aan de VN om hen te komen helpen redden.

http://blogs.aljazeera.net/liveblog/Libya

http://www.livestation.com/channels/1?youtube_video=http%2F%2Fwww.youtube.com%2Fv%2FfT8TtEt77dw%26feature%3Dyoutube_gdata_player

Verder zijn de rebellen de Afrikaanse gastarbeiders aan het gevangennemen, volgens Skynews zijn 5000 Afrikanen op basis van racistische motieven gevangen genomen en bij mekaar gebracht in gevangenissen en sportvelden zonder menselijke basisvoorzieningen. Dit werd aangeklaagd door de Afrikaanse Unie en Amnesty International.

http://news.sky.com/home/world-news/article/16061180

Libyan Rebels Round Up Blacks, Put Them In Prison Camps

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!