De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Leuvense persclub heeft site over verkiezingen

Leuvense persclub heeft site over verkiezingen

donderdag 16 augustus 2012 22:24
Spread the love

Vanaf vandaag 15 augustus 2012 staat onze website www.leuvensepersclub.com online waar we we heel wat informatie over de komende gemeenteraadsverkiezingen zullen verspreiden. Wekelijks zal er op deze site een nieuwsbrief over een bepaald thema gepubliceerd worden. U kan ook vragen om deze nieuwsbrief per mail opgestuurd te krijgen. De eerste nieuwsbrief vindt U vanaf vandaag in de rubriek “Politiek Leuven”. Ook de rubriek “Actualiteit” bevat al heel wat informatie. Voor nagenoeg elke partij werden linken opgenomen naar hun programma en ook de kandidatenlijsten zijn zo goed als volledig. Er komt ook een rubriek “columns” waar we mensen zullen uitnodigen om ons een tekst te sturen over hoe zij tegen Leuven aankijken. Mogen wij U vragen via Uw kanalen ruchtbaarheid te geven aan dit initiatief. Met de Leuvense Persclub organiseren we op vrijdag 12 oktober ook een groot verkiezingsdebat in Auditorium Minnepoort in Leuven

Ik schreef bovendien een boekje over Leuven “Leuven doorgelicht. aan de vooravond verkiezingen 2012”. Het telt circa 200 bladzijden en zal op 1 september gedrukt zijn. De eerste nieuwsbrief op onze site is een voorpublicatie van een stuk uit het eerste hoofdstuk. Het boek bevat verder hoofdstukken over “wonen”, “bedrijven, middenstand en werk”, “mobiliteit”, “milieu”, “veiligheid”, “inspraak”, “welzijn”, “cultuur en erfgoed”, “jeugd, studenten, sport en financiën”. Het kost 15 euro. Vooraf bestellen kan door storting op bkr. BE65 7855 2875 6196 van Luc Vanheerentals met vermelding BOEK LEUVEN. Ik ben al sinds het midden van de jaren ’80 freelance journalist en al vele jaren de Belga-correspondent voor Vlaams-Brabant. Ook aan De Streekkrant Leuven, De Zondag, Radio-2 Vlaams-Brabant, ROB-tv, RING-tv, De Journalist, de RandKrant en Argus Actueel lever ik regelmatig bijdragen.

Gegroet,
Luc.vanheerentals@telenet.be

Namens de Leuvense Persclub

take down
the paywall
steun ons nu!