De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Geen reisvraag onbeantwoord op het reisforum
Fotografie, Vakantie, Reizen, Overnachten, Reisforum, Reisvraag, Wereldreis, Reisvragen -

Geen reisvraag onbeantwoord op het reisforum

woensdag 17 november 2010 15:10
Spread the love

Waar kan ik mijn vakantievragen kwijt of wie kan nu best mijn reisvraag beantwoorden? Zulke problemen wil de redactie van ReisReporter.be naar het verleden bannen. Voortaan kun je op het reisforum terecht voor vraag en antwoord over onderwerpen als reizen, vakantie, overnachten, routes en fotografie.

Waarom een reisforum voor ReisReporter.be?
Regelmatig stellen de lezers zeer specifieke vragen in de vorm van een reactie op een artikel. Of de redactie ontvangt een mail met een dringend verzoek. Niet altijd zijn wij in staat zeer snel een antwoord te formuleren of een oplossing te vinden. Onder het motto ‘samen weten we meer’ lanceert de redactie van ReisReporter.be daarom een publiek prikbord en open discussieplatform voor de lezer. Want niet alleen kun jij er als lezer terecht met je vragen, je kan ook onderwerpen ter discussie brengen. Bijvoorbeeld, hoe kunnen we onze voetafdruk op de wereld beperken als we reizen?
 
Wat kun je zoal vinden in een reisforum?
Over elk reisitem kun je vragen plaatsen of discussies starten. De redactie heeft de onderwerpen waarover we verzoeken kregen in rubrieken verdeeld: overnachten, reizen en vakanties, routes en materiaal. Ook thema’s zoals fotografie en wedstrijden blijken heel wat lezers te interesseren als we de bezoekcijfers erop nalezen. Tenslotte is er de rubriek over de ReisReporter.be website. Hier hopen we jouw suggesties en tips te mogen lezen zodat wij het aanbod, de onderwerpen, op ReisReporter.be nog kunnen verbeteren. Ook de redactie zal het reisforum gebruiken voor aankondigingen die betrekking hebben op uitbreidingen of verbeteringen van de mogelijkheden.
 
Iedereen reisreporter
Uiteraard krijgen op het reisforum ook de reacties een plaats. Mogelijk weet jij het antwoord op de vraag van een lezer of ben jij de ideale virtuele gids voor andere lezers. Bijvoorbeeld, wanneer iemand een overnachting / reistip zoekt in jouw regio of iets wil te weten komen over jouw favoriete vakantiebestemming. Onze redactie is erg toegewijd ten aanzien van haar lezers en wil ervoor zorgen dat iedereen de gezochte informatie bekomt. Daarom zal ze ook toeristische diensten en professionelen uit de reissector aanspreken opdat geen enkele vraag onbeantwoord blijft.
 
Waar vind ik het reisforum?
Op de website www.reisreporter.be zullen in de zijbalk, rechts in beeld, steeds de meest recente vragen en antwoorden verschijnen. Via een enkele klik word je onmiddellijk naar het juiste onderwerp geleid. Rechtstreekse link: www.reisreporter.be/forum
 
Wie is Reisreporter.be?
Reisreporter is een onafhankelijk, gratis, interactief en online reismagazine (webzine) voor en door reizigers. De website is bedoeld voor een breed publiek, dit wil zeggen voor jong en oud, van backpacker tot levensgenieter. Dagelijks brengt ReisReporter.be reisnieuws en reisreportages. Leuke uitstaptips en vele links over reizen en vrije tijd in het algemeen zul je steeds terugvinden in dit internetmagazine. Dit kunnen wandel- of fietsvoorstellen zijn voor het weekend of boeiende ontdekkingen op een exotische reis. Lezers, reizigers en of toevallige bezoekers hebben de mogelijkheid om te reageren en zelfs om eigen ervaringen, tips, verhalen en of foto’s te delen met de lezers. Door het verstrekken en delen van deze inlichtingen zal elke bezoeker kunnen genieten van actuele en correcte informatie! www.reisreporter.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!