De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

België/Europese Unie verbergen en beschermen daders van aanslagen 9/11

dinsdag 9 januari 2018 12:57
Spread the love

 

België/Europese Unie hebben de resolutie 1368 (2001) (1) van de Veiligheidsraad van de V.N niet gerespecteerd. In deze resolutie roept de Veiligheidsraad alle landen op om te zoeken naar de ware daders van de terroristische aanslagen van 9/11 en hen te vervolgen. België/Europese Unie hebben hun plicht niet gedaan, ze hebben geen onafhankelijk onderzoek ingesteld en ook niet opgeroepen tot een internationaal onafhankelijk onderzoek maar ze hebben gewoon de ongeloofwaardige visie van oorlogsmisdadigers, de Bush administratie overgenomen. Daardoor vind ik dat België/Europese Unie zich schuldig maken aan medeplichtigheid aan terrorisme door de ware daders van de terroristische aanlagen van 9/11 te verbergen en te beschermen.

De officiële versie van de misdadige Bush regering is dat 2 gekaapte passagiersvliegtuigen van United Airlines en American Airlines crashten in de Twin Towers. Er zijn duizenden films op internet waar men kan zien hoe de 2 “vliegtuigen” crashen in de torens. Ondanks dat het gemakkelijk is om binnen een area van 10 kilometer rond een vlieghaven, de kleuren en logo’s van de vliegtuigmaatschappijen die in de lucht passeren te zien, heb ik geen de logo’s en kleuren van de vliegtuigen kunnen herkennen en ik neem aan dat de andere mensen ook de kleuren van de passagiersvliegtuigen niet gezien hebben.

Ondanks de duizenden films op het internet over de crash van de vliegtuigen in de torens,zag ik alleen grijs/zwarte vliegtuig-achtige objecten, het hadden evengoed militaire raketten of door computer op afstand bestuurde vliegtuigen kunnen zijn.

Geen van de “gekaapte” vliegtuigen” heeft de alarmknoppen ingedrukt, ondanks dat er in het vliegtuig dat zogezegd tegen het Pentagon gecrasht is, een vroegere militaire piloot uit de top gun militaire basis zat. De transponders (radar-locatie) van de vliegtuigen werden uitgezet wat iets heel moeilijk is voor een piloot van een passagiersvliegtuig.

Het meest waarschijnlijke waren het gewoon 3-D holografische afbeeldingen van een vliegtuig, geprojecteerd door een holografische projector display in combinatie met lokale explosies die de oorzaak waren van de gaten en branden in de torens.

De geheime diensten van de Verenigde Staten (V.S.) hebben veel kennis en ervaring over 3-D holografische beelden. De V.S. kunnen een nep-werkelijkheid scheppen met 3-D holografische beelden en heeft dat in het verleden al meerdere malen gedaan.(2)

Waarschijnlijk is deze technologie ook gebruikt bij een aantal UFO-verschijningen in onze hemelen. Nu is het zelfs mode geworden om life optredens van dode artiesten te organiseren. Roy Orbison is al 29 jaar dood en toch geeft hij een life concert in de Antwerpse stadsschouwburg op 25 april 2018. “Concertgangers krijgen spectaculaire holografische laserbeelden te zien” HLN blz36, 21 dec.2017.

Er waren ook verschillende onverklaarbare explosies op het gelijkvloers en de ondergrondse verdiepen van de WTC toren waar verschillende brandweerlieden verwond werden, wat de regering blijf verzwijgen.

De torens werden verpulverd door een geheime technologie, vrije energie technologie uitgevonden door Nikola Tesla, zie boek van Judy Wood. De torens explodeerden en werden verpulverd naar buiten toe. Er waren enkele brandweermannen aan het werk op het gelijkvloers van de torens en wanneer de torens in mekaar stuikten, werden ze niet verpletterd door de betonnen brokstukken maar zagen ze boven hen een blauwe hemel. Een geheime technologie heeft een gebouw van meer dan 100 verdiepingen van staal en beton versnipperd in kleine stukjes.”opgehakt in stukken van minder dan tien meter lang ,die gemakkelijk op de werktoestellen geladen konden worden.  (3) Publiciteit van het bedrijf dat het puin van de WTC toren opgeruimd heeft,CDI, Controlled Demolition Inc ‘Our DREXS tm systems …segment steel components into pieces matching lifting’

Ook op de plaats van de impact van de “vliegtuigen” kunnen we zien in de verschillende filmpjes dat personen door het gat in de muur piepen, ze overleefden de impact, er was geen grote brand gaande en het was er ook niet zo warm.

WTC7

TV. kanalen hebben gemeld dat WTC 7  gebouw ingestort was ongeveer 10 minuten voordat effectief gebeurt is !

WTC 7 (gebouw met 47 verdieping )  op 109 meter van WTC- 1  is ongeveer 7 uur later ook naar beneden gevallen en werd niet geraakt door een vliegtuig. Daarbij in vrij val snelheid wat niet overeenkomt met de natuurlijke wetten. WTC7  is waarschijnlijk gecontroleerd neergehaald met explosieven door een zeer gespecialiseerde bedrijf.

 

Aanslag Pentagon

De aanslag op het Pentagon werd waarschijnlijk veroorzaakt door een militaire raket of een global Hawk drone omdat het gat slechts 4,5 meter diameter had.Een deel van de façade is pas 25 minuten later ingestort.Nu was het gat 20 meter breed wat nog steeds te klein is voor de impact van  een Boeing 757.  Er was geen onderdeel van een Boeing vliegtuig te zien op de grond.Hier is de “passagiersvliegtuig” ook verdwenen.  Ook in de binnenkant van de derde beton ring (dubbele muren ieder ongeveer 0,5 meter dikte) er was een gat dat onmogelijk gemaakt kan zijn door de broze neus  van een Boeing. Dit gat met 2,5 meter diameter diep in de derde beton ring (zie foto) van het Pentagon kon alleen gemaakt worden door een bomexplosie.

-In en rond het Pentagon waren 85 beveilingscamera’s, de regering wilde geen beelden vrijgeven ,na veel aandringen hebben ze 5 foto’s met explosies getoond. Er was geen Boeing,vliegtuig,kruisraket te zien !

De versie van Bush jr. is nog steeds niet bevestigd door een onafhankelijke bron.

In een echte rechtstaat zouden mensenrechten organisaties wel een klacht tegen België moeten indienen wegens verbergen en beschermen van de ware daders van aanslagen van 9/11! de versie van Bush en Cheney schenden de natuurwetten of in elke geval organiseren een waarheidscommissie, ze kunnen Nederlander Coen Vermeeren en Amerikaan David Ray Griffin uitnodigen en ze zullen dan duizenden beroepsmensen en getuigen uitnodigen..! 

-Er waren geen arabieren namen op de passagier lijsten.De helft van de genoemde ‘daders’ waren ook nog in leven na 9/11. Onmiddellijk na de aanslag heeft de regering een duizendtal onschuldige moslims gevangen genomen. Een ernstige schending van de mensenrechten.

“As of july 2008,the FBI’s Most Wanted Terrorists webpage makes no reference to Bin Laden being wanted for the september 11,2001 attacks on the WTC and Pentagon…because the FBI has no hard evidence connecting Bin Laden to 9/11″(4)

 hutsekluts om doelbewuste onbekwaamheid en nalatigheden te verbergen

Dat het land met de beste verdediging in de wereld zich niet beter heeft kunnen verdedigen, is ongeloofwaardig.

President Bush bleef rustig een kinderverhaal lezen voor schoolkinderen een half uur nadat het eerste “vliegtuig” tegen de WTC toren crashte. Daarna voelde hij zich een mogelijk doelwit en heeft hij urenlang in de lucht gehangen in een vliegtuig en een paar tussenstops gemaakt. Alleen s’avonds was hij weer terug in het Witte Huis.

Dirk Cheney en Donald Rumsfeld voelden zich helemaal geen doelwit.

Donald Rumsfeld die, wegens de afwezigheid van de President, verantwoordelijk was voor de verdediging van het land tegen een ernstige agressie, heeft zijn command and control centrum verlaten om zich te laten filmen buiten het Pentagon, terwijl hij een gewonde op een brancard hielp dragen. Zeer verdacht.

Dick Cheney werd regelmatig geïnformeerd door een jonge officier dat een “vliegtuig” het Pentagon aan het naderen was maar dat hij geen maatregelen genomen heeft, is ook zeer verdacht.(5).
Ik concludeer dat Dirk Cheney wist aan welke kant van het Pentagon het vliegende object zou crashen namelijk een kant die recent vernieuwd en versterkt werd en waar geen hoge officier zich bevond. Dat het Pentagon het meest beveiligde gebouw op aarde is en vol luchtafweer zit, en toch niet gereageerd heeft met luchtafweerraketten is het bewijs dat het “vliegtuig/raket” werd ervaren als ‘vriendelijk/bondgenoot”.

Ook de verschillende “vermoedelijke kapers” logeerden en hadden hun officiële adressen in Amerikaanse militaire bases o.a Pensacola wat bewijst dat ze ambtenaren waren van bevriende landen die naar Amerika kwamen voor bepaalde opleidingen, training om uiteindelijk later gebruikt te worden als zwart schaap…

  Voorkennis

Er was ook en bepaalde voorkennis, want verschillende machtige mensen werden op voorhand verwittigd om op die dag geen vliegtuig te nemen en om niet te komen werken in de WTC toren.

Ook op de beurs waren er bewijzen van voorkennis, in de weken voor de aanslag werd er 60% meer gespeculeerd (put options) op een daling van de aandelen van United Airlines en American Airlines door Alex. Brown and Sons (Deutsche Bank) .                        De Amerikaanse regering heeft een onderzoek gedaan en geconcludeerd dat het bedrijf dat het meest gespeculeerd had op de daling, onschuldig was omdat het geen banden had met Al-Qaeda.!                                                                               Ze hebben niet onderzocht of bepaalde personen of groepen een mogelijke voorkennis hadden van de aanslagen. Een goed voorbeeld van de misdadigheid en kwaadaardigheid van de regering Bush. In plaats van een open en onpartijdig onderzoek te verrichten, begonnen ze eerst de “schuldigen” te benoemen en daarna alle mogelijke nep bewijzen hiervoor te zoeken.

Veel ambtenaren zijn zeer nalatig geweest, hebben veel beroepsfouten gemaakt en in plaatst van te worden vervolgd wegens plichtsverzuim, hebben ze promotie gekregen. Dit bewijst dat ze goed werk verricht hebben door de aanslagen te laten gebeuren en dus zijn ze ook medeplichtig aan het plegen van de aanslagen.

financiële militaire industriële oligarchie achter de terroristische aanslagen

Na al deze onregelmatigheden moet ik concluderen dat deze machtselite achter de aanslag stond om de politici die het PNAC (project for the new american century) steunen: Dirk Cheney, Ronald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Lewis Libby, Karl Rove, Richard Perle, William Kristol… een absolute macht te geven binnen de regering. Deze politici zijn de dienaren van de machtige financiële, industriële, militaire oligarchie en de ware regering achter president Bush.

Deze machtige belangengroepen in de V.S. en bondgenoten zaten zelf achter de aanslagen zodat de terreurgroep NAVO “goede” redenen kon hebben om nieuwe, onwettelijke Bliztkriegen, agressieoorlogen te voeren voor politieke, economische winst. Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, Jemen … vernietigen om gemakkelijker hun misdadige strategische belangen op te dringen, controle te krijgen over de olievelden en olie pijpleidingen, diefstal te plegen van de hulpbronnen en rijkdom van de aangevallen landen en ook om te zorgen dat de bondgenoot koloniaal Israël de enige supermacht in het Midden-Oosten blijft.

NAVO

België geeft onderdak aan de grootste terreurgroep, NAVO en daardoor brengt het zijn eigen burgers in gevaar. Daarbij doet België ook mee aan Blitzkriegen van de blanke kolonialisten/meesters van slaven/christelijke staten tegenover volkeren van andere continenten en religie die ze bezien als minderwaardig.

Koloniaal Europa, de imperialistische V.S. vormen de grootste bedreiging en gevaar voor wereldvrede en veiligheid, het zijn de grootste agressors en massamoordenaars, de grootste plegers van terroristische aanslagen sinds veel eeuwen.

“Wie oorlog voert tegen het terrorisme is gewoon bezig met de ene vorm van geweld de andere geweldvorm te bestrijden. Beide partijen roepen god aan” (6)

A Brief History of False Flag Terror : The Corbett Report

War games op 11 september

Volgens het boek van Michael C. Ruppert (7) waren er op de morgen van 11 september 2001 vier oorlogsoefeningen met gekaapte vliegtuigen bezig in het noorden van Amerika “vigilant Guardian”, “vigilant warrior”,Northern Guardian” en”Northern vigilance” met 2 verschillende “command and control” centrums. Ze moesten ongeveer 22 mogelijke gekaapt vliegtuigen beheren. Daardoor waren er bij de aanval van 11 september bepaalde verwarringen tussen de “echte” en de “spelende” vliegtuigen.

Deze 9/11 video van 57 seconden mocht nooit meer uitgezonden worden.

  The Invasion of Afghanistan on October 7, 2001: Did the 9/11 Attacks Justify the War in Afghanistan? – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization                                                                                                                       ‘The Lone Gunmen is een Amerikaanse komische sciencefictiontelevisieserie ontwikkeld door Chris Carter en uitgezonden in 2001.

Parallel met 11 september

Het plot van de eerste aflevering (“Pilot”, uitgezonden op 4 maart 2001) gaat over een overheidscomplot om een vliegtuig te kapen, het in het World Trade Center te vliegen en terroristen te schuld te geven om vervolgens steun te verkrijgen voor een oorlog. Dit plot vertoont opmerkelijke overeenkomsten met de aanslagen op 11 september 2001 die een half jaar later daadwerkelijk plaatsvonden.”

https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Lone_Gunmen

CIA informant spreekt vrijuit over doofpot rond 9/11

Amerikaanse cover-up 9/11 wankelt op zijn grondvesten

Vijftien aanwijzingen dat 9/11 een nuclaire aanval was

American Actor William Hurt: “It Took Me a Long Time to Face What I Knew to be True About 9/11”

9/11, Covid-19 en andere valse verhalen – Ellaster

-zie film ‘Vice’ van Adam Mckay over leven van Dick Cheney

9/11, Osamagate and The “Blowback”. America’s “Just War” against Afghanistan

1. “Zij roept tevens alle staten op om dringend te gaan samenwerken om de betrokkenen tot rechtvaardigheid te brengen. Als betrokkenen vermeldt zij diegenen die de aanslagen hebben gepleegd maar eveneens diegene die ze hebben georganiseerd en gefinancierd. Ook diegenen die voornoemde personen onderdak zouden verlenen, ze zouden helpen of steunen, riskeren aansprakelijk te worden gesteld.”

https://nl.wikipedia.org/wiki/Resolutie_1368_Veiligheidsraad_Verenigde_Naties

https://lib.ugent.be/fulltxt/RUG01/001/787/187/RUG01-001787187_2012_0001_AC.pdf

2.https://vrroom.buzz/vr-news/trends/ai-will-create-life-false-reality

https://www.theguardian.com/technology/2011/mar/17/us-spy-operation-social-networks

https://www.youtube.com/watch?v=HTA_0nyAlwo

3.David Ray Griffin “11 september ,Een onderzoek naar de feiten”

blz 214

David Ray Griffin (1939-2022). The Man and His Work: A Synopsis

4.Enver Masud “9/11 Unveiled” blz22

5.(9:26 a.m.) September 11, 2001: Cheney Given Updates on Unidentified Flight 77 Heading toward Washington; Says ‘Orders Still Stand’; but Accounts Differ on Timing and Identity of the Plane

“According to some accounts, Vice President Dick Cheney is in the Presidential Emergency Operations Center (PEOC) below the White House by this time, along with Transportation Secretary Norman Mineta and others. Mineta will recall that, while a suspicious plane is heading toward Washington, an unidentified young man comes in and says to Cheney, “The plane is 50 miles out.” Mineta confers with acting FAA Deputy Administrator Monte Belger, who is at the FAA’s Washington headquarters. Belger says to him: “We’re watching this target on the radar, but the transponder’s been turned off. So we have no identification.” According to Mineta, the young man continues updating the vice president, saying, “The plane is 30 miles out,” and when he gets down to “The plane is 10 miles out,” asks, “Do the orders still stand?” In response, Cheney “whipped his neck around and said, ‘Of course the orders still stand. Have you heard anything to the contrary?’” Mineta will say that, “just by the nature of all the events going on,” he infers that the order being referred to is a shootdown order. Nevertheless, Flight 77 continues on and hits the Pentagon”.

6.Deepak Chopra “Vrede is de weg” blz.104

7. Michael C Ruppert “Crossing the Rubicon.The decline of the American Empire and the end of the age of oil”.

http://www.historycommons.org/timeline.jsp?day_of_9/11=dickcheney&timeline=complete_911_timeline

https://www.youtube.com/watch?v=L0JMeBz7z5M

Incontrovertible,new 9/11 documentary bij Tony Rooke

https://www.youtube.com/watch?v=y5UyynjxAyw

18 jaar na de aanslagen wordt de 9/11 waarheidsbeweging volwassen

https://en.wikipedia.org/wiki/Afghan_Massacre:_The_Convoy_of_Death                                                                                                                   U.S. troops behind Afghan massacre: See film of Jamie Doran ‘The convoy of death’

DVD Loose Change ,Docville selectie 2006

https://www.globalresearch.ca/rudy-giuliani-and-the-collapse-of-wtc-towers-on-911/5637273

http://www.waarheid911.nl/pentagon.html

Peter Franssen “11 september. waarom de kapers vrij spel kregen”      ook over  samenwerking van V.S. en C.I.A met Osama Bin laden en de financiering, bewapening, militaire opleiding van moslims strijders!

Coen Vermeeren”9/11 complex.Nieuw onderzoek brengt ongemakkelijke waarheden aan het licht”

Elias Davidsson “Amerika verraden”9/11:doel,bedrog en doofpoot”

Christopher Bollyn ‘Solving 9-11:The deception that changed the world”

-“Solving 9-11:the originals articles

Albert Pastore “Stanger than fiction,A independent investigation of the true culprits behind 9-11”

-“The war on terror:The plot to rule the middle east”

Daniel Hopsicker “Welcome to terrorland”.

Paul Zarembka” The hidden history of 9-11″

Willem Middelkoop&Tim Dollee “Patronen van bedrog.Niets is wat het lijkt”

Joseph Farrell “Hidden Finance rogue networks and secret sorcery”

David Klein”Am 11 september 2001 sind keine flugzeuge in das world trade center geflogen:Das grösste täuschungsmanöver aller zeiten”(kindle edition)

Danièle Ganser “Nato’s secret armies:Operation Gladio and terrorisme in western Europe”

-Gideon Polya “US imposed post-9/11 muslim holocaust&Muslim genocide”

Jim Fetzer ‘America nuked on 9/11,compliments of the CIA,the Neocons in DOD & the Mossad”

Neil Doyle “Onthutsende feiten over 9/11 en de aanslagen in London”

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/10/11/moslims-vals-beschuldigd-van-de-terroristische-aanslagen-911-vs

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/12/19/vs-heeft-de-terroristische-aanslagen-van-911-gepleegd

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/08/20/oproep-voor-internationaal-onafhankelijk-onderzoek-aanslag-11-september-2001-vs

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/07/10/heeft-de-vs-de-aanslag-van-11-september-2001-laten-gebeuren

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/11/22/us-legitimacy-waning-over-911-hoax

https://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/aanslag-911-kluizen-waren-al-leeggehaald/

MH17 en Nederland – Democratie aan banden

Judy Wood “Where did the towers go?Evidence of directed Free-energy on 9/11”

David Ray Griffin “11september. Een onderzoek naar de feiten”

-“Bush and Cheney :How they ruined America and the world”

Michael C. Ruppert “Crossing the Rubicon. The decline of the american empire and the end of the age of oil”

Thierry Meyssan “9/11:the big lie”

-Pentagate”

Coen Vermeeren”9/11 complex.Nieuw onderzoek brengt ongemakkelijke waarheden aan het licht”

Paul Thompson “september 11: minute by minute”

Nicolas Davies”Blood on our hands.The American invasion and Destruction of Irak”

Gerald Posner “why america slept.The failure to prevent 9/11”

Enver Masud “9/11 unveiled” (internet Free Book)

Nafeez Mosaddeq Ahmed “The war on freedom: How and why america was attacked september 11,2001

-The war on truth 9/11; Disinformation and the anatomy of terrorism”

Michael Chossudovsky “America’s “war on terrorisme””

Eric Hufschmid “Painful questions: An analysis of the september 11th attack”

Webster griffin tarpley “9/11 Synthetic terror”

Robin de Ruiter “George W. Bush en de mythe van al-qaeda: de verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september”

Thierry Meyssan “Sous nos yeux. Du 11 septembre à Donald Trump”

DVD “The Corporation” Mark Achbar & Jennifer Abbott , IFDA

DVD”Shadow World,Inside global arms trade’ John Grimonprez

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2011/03/25/from-wounded-knee-to-libya

http://www.globalresearch.ca/washington-has-been-at-war-for-16-years-why/5596851

DVD ‘Loose change’ Dyaln Avery

https://www.aljazeera.com/program/al-jazeera-world/2020/12/16/the-other-face-of-europe?fbclid=IwAR1tijIrHlQBXsqYeYqv1Bf8-A8orwqMje2Qbo7W1PUqFhL2RE3eBw8FXAw

John w.,Decamp “The Franklin cover-up:child abuse ,satanisme and murder in Nebraska’

Cathy O’Brien “Trance-formation of America”

David Icke “I am me,I am free.The robots guide to freedom”

Ewald Vanvugt “Roofstaat.Wat ieder nederlander moet weten”

Adam Hochschild “De geest van koning leopold ll en de plundering van congo”

http://johnpilger.com/articles/terror-in-britain-what-did-the-prime-minister-know

Andre Vltchek “Western terror: From potosi to Bagdad”

Noam Chomsky and Andre Vltchek “On western terrorisme:Front Hiroshima to Drone warfare”

Arnold Karskens “Journalisten te koop:Hoe corrupt zijn onze media?”

Udo Ulfkotte “‘Gekochte Journalisten :Hoe de CIA het nieuws koopt”

Ramsey Clark “The fire this time.U.S. war crimes in the gulf”

Paul Craig Roberts “How America was lost.From 9/11 to the police/warfare state”

Michael Haas”George W Bush,war criminal?Liability for 269 war crimes”

Andrew Cockburn “Kill chain:The rise of the high-tech assassins”

Amy Goodman “The exception to the rulers.Exposing oily politicians,war profiteers and the media that love them.”

Mark Curtis “Web of Deceit.Britain’s real role in the world”

Michel Chossudovsky “The globalization of war.America’s long war against humanity”

Waarheid911: Vergelijking tussen WTC-7 en andere hoge gebouwen op het WTC-terrein

 

pentagon gat

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!