Interview, Video -

Noam Chomsky sprak met De Wereld Morgen over Oekraïne: “Enige uitweg is onderhandelen, dat of totale oorlog”

Noam Chomsky sprak in 2022 een uur lang met Lode Vanoost over meerdere onderwerpen. Het werd onze meest bekeken video van vorig jaar. We hernemen thematische onderdelen van dit gesprek, te beginnen met zijn kijk op de Russische invasie in Oekraïne (gesprek van 19 minuten).

woensdag 25 januari 2023 19:06

 

Hoe je het ook draait of keert, zoals elke oorlog zal ook deze eindigen met een onderhandelde oplossing. Anders wacht alleen totale oorlog ‘tot de laatste Oekraïener’. Chomsky haalt onder meer het federale systeem van ons eigen land aan als een mogelijke oplossing.

(klik op icoon ondertitels voor NL ondertitels)

Zie ook het gesprek met Chomsky over Palestina, de Republikeinen en hun held Viktor Orban.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!